Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Filmove vise negledam amerikanci sve filmove prave na isti kalup na pocetku filma dobije batine u medjuvremenu dodje sebi drka *** vjezba nesto na kraju osveta i kraj svi su na isti fazon glupost gledati nista nije realno
Sranje. Ni do koljena icemu iz originala koji je remek-djelo satire i akcije kakve je samo Verhoeven pravio. Zali boze Oldmana, Keatona i Jacksona u sporednim ulogama. Uz to je jos PG-13 pa ce pola filma CGI roboti pucati na CGI robote.
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lijepi 3D i CGI
Nabrijan trejler. Bolji ovaj dizajn i brzina nego onaj koji je skripao kad je hodao i bio jako sputanih pokreta.
svejedno...garant nece dostici nivo prvog robocopa! ni cejf u gledanju! rimejci rijetko kad obore original!
www.filmovita.com uzivajte