Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brad Pitt, Margot Robbie i Chombe
@alfamuzjak Pametnom dosta!
Ne vidi čombeta u traileru
NI na mapi ga nema
Vidil mu se barem negdje noga u traileru?
Čombe, pokaži im kako se glumi 😁
Chombe pogine u trecoj sceni...imace bezze film
Pogledajte trailer za film "Babylon": S Bradom Pittom i Margot Robbie glumi i Miraj Grbić Haj sad, novinaru, ispočetka. Pogledajte trailer za film "Babylon" s Brad Pittom i Margot Robbie. Glumi i Miraj Grbić.
Ma jedan je Combe!!! Svaka cast Miraj, zelim svako dobro!
ma polako, nema sumnje da ce sve vise i vise glumit, jer kad vide da hoces da radis i jos si dobar u tom ide
evo zašto je naš čovjek zaostao za magarcem....lik glumi sa zvijedama a ovdje mu se smiju nekad u ruskom carstvo cijelo židovsko selo bi skupilo hrane, para, odjeće...da pošalju jedno ili dvoje djece iz tog sela na jedan od dva-tri univerziteta gdje je bilo dozvoljeno da židovi idu a vidi nas...upri prstom i smij se...e moj slavenu
Ne smije se niko njemu, vec isticanju klixa da je on kao bitan u filmu, a realno obicni statista, u traileru ga nema nikako, mozda je jedan od likova koji sjede oko bazena. To nije uloga, uloga je kad imas bar jednu scenu u kojoj je fokus kamere na tebi i nesto prozboris.
Combe u holivudu k'o Pjanic u Barsi...ima ga al' ga nema haha...Samo sto cemo za Combeta jos cuti,al za Pjanica tesko
Hahahahhahahaha pravi Šejtanluk nista dobro od ovih Amerikanaca
Samo guraj Čombe
Bravo kralju pozdrav iz Sarajeva 👍🏼
mislim svaka cast, probio se u zivotu, al nemojte pretjerivat, pa nema ga nigdje, mozda se pojavi negdje tamo
I brada, i pita
pa gdje on? ja ga nisam vidio.
Kad Miraj bude glavna zvijezda narednog SFF-a 😁