Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo mi igru prijestolja od 1992. U toku je 25. sezona. Kriteriji na audiciji su nisku, pa narod bira ko god se prijavi. Najavljeno je još.barem 25. sezona drame, fantazije, trilera, avanture i akcije 16+.
Khal Drogo na nekoj dobroj robi haha :) Gledajuci ove audicije Brienne, Hound i Drogo su mi najbolji :)
@Dedjal dobro si zaboravio.sam Tonia soprana hehe
najbolja serija svih vremena (jedino Breaking bad se moze staviti u istu recenicu sa GOT)...8 sezona ce biti nevjerovatna...borba sa nocnim kraljem, dzon (aegon :) ), arya i bran ujedinjenje...borba brace Clagane...itd. :)
@Lostframe Sitcomi (mucke, 2 i po muskarca, prijatelji) su fantasticne serije, zabavne, humoristicne da se opustis i nasmijes i nista vise...ne mogu se one porediti sa GOT i Br. bad koje imaju radnju, napetost, razvoj likova, razvoj radnje...dok kod sitcoma radnja je na istom mjestu i samo se vrti u krug
seinfeld i mucke najbolji
Serija je propala onog momenta kad je prestala pratit knjigu
Nema knjiga za pratit...