Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjajan..fenomenalan...genijalan!
Treba imati bar malo hrabrosti kao ovaj momak , al mi licemjeri sazaljevamo te ljude umjesto ,kako kaze Jasmin da ih gledamo u oci ,ravnopravno sa nama samim ,bez nepotrebnog cmizdrenja. Posmatrajmo ih tako da ne vidimo kolica. Nas mentalitet je poseban. Mi gledamo ljude ,kako su obuceni ,prate li modu. A karakter licnosti nam je nebitan. Mi smo Balkanci,tesko je to promjeniti.
Momak je jednostavno legenda!
Jasmin je jedinstven, autentičan, strastven, motivator, inventivan i nadaren ❤. Momak si za 10, lično te i poznajem, svako dobro ti želim.