Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko ima veličanstveni SFF i dodjeljuje Srce Alijinog Slobodarskog Sarajeva višestrukom oskarovacu Alejandro Gonzalez Inarritu, a neko u nekoj Čapljini ima Komšićeve maškare đe spaljuje lutku svog predsjednika. Neko isto tako posmatra i strepi ispred crno-bijelog TV ekrana iz 60-ih na 183 KM u međunarodno priznatoj i zauvijek nezavisnoj i nedjeljivoj BiH i čeka nakav referendum. Sve je stvar izbora i civilizacijske razlike.
@BegovskiOporavak a neko fata odbjegle kurbane po prijestolnici kvazieuropske države
Eto vidiš. BOŠNJAČKO SARAJEVO je vrh!
Purivatre, Građevići, Turkovići... Sve neki Bakirovi haveri, rodbina, komšije i poznanici.Ima li neko školovan i sposoban da nije iz pomenute grupacije a da se može probiti u ovoj zemlji na neku bitnu poziciju ili ipak treba to Bakir sve da aminuje i da se od njega dobije cerifikat podobnosti???
@Istinoljubiv pa haj' ti smisli i organizuj filmski festival
Jao konakovica i zene,placemo svi od smijeha.Koje budale i papci.Oni su mozda posli u cirkus pa fulili.Velahavle koji su ovo dvoje papci.Pa vidite mu sive cipele i karirane carape,plavo odijelo,zelena kravata.Je li ovo neki vic?I ne stide se ,djoncine dvije,da ovako skaradni sjednu u prvi red??
Zamisli sad štrajk, protesti, blokade ulica 😱
ko su zvijezde fstivala? božo vrećo i hadži konaković?
@fbUser1565988747 ne shvatam te. Na primjer, večeras su to Pawlikowski i Inarritu, izuzetni i priznati režiseri. Tvoj komentar je pogrešno usmjeren sarkazam.
Cilim
ludilooooooooooo
Svaka cast Miri, radi odlicno posao.
Akreditacije na aparatima
Ko bude klof'o ćilim poslije festivala,neheb'o je.
a gdje je ,,ejup,,on zna engleski i ima svoj faaakuuultet ahaaaaahaaa,e cuj ,,ejup,,
Ma seljakluk u odijelima tramvaj koji ispusta cudne zvuke kroz grad i reklamira alkohol a nedaju manjim kaficima da rade poslije jedanaest al tramvaj sa muzikom i bljeskalicama moze gadis mi se grade sta ti papci rade. Kakav festival narod nema nista od toga
Nemaš ti papčino fočanska, prava raja ima
@Nermin81 zafrkano je kada imaš poteškoće sa formiranjem mišljenja.
@HeisenberG22xx i čevljanovići su dio naše kuture, ja mogu otići na čevljansku koridu, isto kao što odem na sff ili sarajevsku filharmoniju, ne valja biti ograničen
@as83....upravo. Dio nase kulture. Samo sto danasnja kvazi elita i kvazi cream de la creme to ne zeli da prizna, vec se kiti nekakvim laznim sjaj i magijom. Ko da su svi plave krvi toliko se to diglo a sve uhljup do uhljupa. Eh to je ono sto hebe nase koke a nije horoz.
Parada kiceraja
Sarajevo Film Festival 🇧🇦❤️⚜️🏰🏰❤️🇧🇦
mislim..ono budimo realni....jesu ocistili centar(ali periferija je ostala u smecu) i to su se potrudili zbog ovog festivala i kad ode ovaj festival, sarajevo opet postaje zapusteno, prljavo i na jesen puno karbon monoksida. omladina odlaze odavde glavom bez obzira. treba biti idiot pa se furati na price ovih politicara iz SDA i sestrinskih partija.