Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ovaj Tanovic. A jest njemu dobro.
Ovaj film se snima 25 godina,a politicari i brisel su reziseri :)
idemo po oscara
Ovdje pljuju samo oni koji u životu ništa nisu postigli,koji nikome nisu bitni,koji su nezapaženia ,željni su pažnje i uspjeh,ali nisu talentovani i nisu inteligentni,pa ne mogu ni da budu primijećeni. Naprijed Danise,punu podršku imaš od bosanaca i hercegovaca. ovi što pljuju,to je šaka jada.
bolje da ide u svoju hercegovinu tamo negdje Medjulici ili tako nesto pa nek snima onaj krs kao sto je i sam,koji zajeb i za sta je dobio oskara a vjerovatno jer mu znacajnu ulogu tumaci takodje Tanovic,poznatija budala u gradu jos od malena.
ista ona farukova senci
''...režiser propituje značenja evropskog identiteta u bosanskohercegovačkoj perspektivi.'' pametnom isaret dosta.
bezveze reziser cijih filmova se vise niko ne sjeca realno
Realno,bljezgas bezveze
zar je on reziser,pa i za onaj prvi film sve dobio servirano u Parizu u jednom klubu,frajer to bacio a hercegovac iskoristio