Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i nije toliko seksi... Ja volim kratkokose crnke :D
odavno vece gluposti nisam vidio.........
ako kazem da si paglu k\'o racq, naljutit ce se moj na mene, zbog poredjenja s tobom
Fuj!
Nazif Gljiva je kupio Gucci farmerke.
Muskarci i nemaju mozga jer samo razmisljaju jajima,i guzicom,tako da kad im se jaja razbiju i sve izcuri onda im samo preostaje guza,a zna se sta dalje..........rade i koji su dometi guze.Cao decki !!!!!!!!!!
niko te nece ****** u mozak, nema potrebe da ulazes u njega xD
Zene su same od sebe napravile samo potrosnu robu koju danasnji muskarci ocjenjuju samo kroz izgled. Same su sebi krive sto su se pretvorile u lutkice koje dobro zaraduju samo zahvaljujuci onom medu nogama. Na drugoj strani smo mi koje ne izgledamo tako dobro i pokusavamo nesto stvoriti svojim mozgom i obrazovanjem. Takve odmah zovu feministicama??? U redu je vidjeti lijepo zensko, al ovo je stvarno vec cirkus! Zar i vremensku prognozu mora sex prodavati da bi bila gledana?