Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Top Gear = Jeremy Clarkson
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
vratite nam legendu!!!!!!!!!!!!!!! da popijemo koju rakijicu zajedno
http://www.change.org/p/bbc-reinstate-jeremy-clarkson evo pa potpisujte narode. :)
pa zapocni svoju :)
Moj ga Himzo voli vise neg mene,a jos kad isprobava Golf ihaa
Ne shvatam-kako treba crnca kategorisati zarad njegove boje kože. Bijel nije, niti žut a nevidiš ni kad se zacrveni. Bijeli su bijeli, žuti su žuti i crni su crni. Ne obazirem se na boju kože ali mislim da pretjerujemo sa nevrijedjanjem.
Možda da novac namjenjen za snimanje takvih emisija, preusmjere u neke humanitarne svrhe... Npr. neki ljudi nemaju krov nad glavom, a na jednu emisiju Top Gear-a potroši se cifra veća nego što je godišnji budžet neke BH općine.
niste informisani klixovci, lik je suspendovan zato sto je vrijedzao lika na rasnoj osnovi jebo vas on
Kako ste mutavi ne znate ni clanak prevesti a nedo bog sami ga sastaviti..
Kad ce kod nas pa biH je centar sveta...sta treba da radimo da budemo opet na top listi BBCa...LOL...bolje da to vishe neradimo....
Sta ovo znaci? "Peticija je pokrenuo u utorak bloger Guido Fawkes."
....ma na goli otok stoku,tile je znao sa ovakvima:)
trebali bi i na netu napravit peticiju
Ima već pola miliona potpisa :D https://www.change.org/p/bbc-reinstate-jeremy-clarkson
Koja si smjena?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)