Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fluor se prvenstveno koristi radi mentalne kontrole ljudi zbog svog dejstva na hemijske procese u mozgu, odnosno, njegovog štetnog djelovanja na epifizu kod koje uzrokuje kalcifikaciju. Ingestija fluora uz pomoć sredstava za ispiranje usta i sprječavanje karijesa kod djece je veoma opasna za njihov biološki razvoj, životni vijek i opšte zdravstveno stanje. Fluoridi ometaju sintezu kolagena što dovodi do njegovog razlaganja u kostima, tetivama, mišićima, koži, hrskavičavom tkivu, plućima, bubrezima i traheji. ZNAMO LI STA NAM SE NALAZI U GRADSKOJ VODI???
Zasto se prije nego objavite neki clanak Sarajevo-Xu, ne informisete o temi. Joooj. Svaki dan vidim poluinformacije. Pa sta ti novinari rade??? Nije otac rodjen u Sarajevu,vec je sin rodjen u Sarajevu! A otac je poginuo u Sarajevu. Zar je toliko tesko procitati plot na internetu?? I uvijek je tako,za sve o cemu pisete.
Netalentirani klempavi španski transvestit napokon odjahao iz Grada? Super, mogu sad rahat Ferhadijom proći a da me njegove brutalne gorile ne guraju u stranu...
sutra je glavna vijest: \"penelope cruz po prvi put kakila na korculi...\"
Hajd\' živ bio, nabaci nam koji link ili informaciju više vezano za Fluor u vodi! Ima istine u svemu ovom što pametnjaković spominje...a činjenica je da se voda u Sarajevu u zadnjih par mjeseci, čudno \"osjeti\"....
skontali smo vise o cemu se radi u filmu nema potrebe da nas podsjecate
Jah, i sta sad?
mislis gospodja kane pere ves sa tom vodom ...
je.bote gradska voda...perem veš s njom ionako samo ločem pivu i sokove :-D
i ona ode. Taman.