Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Uočljivo je da je svaka scena praćena ozbiljnim i studioznim pripremama cijele ekipe filma, te glumaca i statista, kao i da se ista scena snima po nekoliko puta iz različitih uglova.\" Ma jok ba, oni to onako - ofrlje!
Prijevod naslova filma nije \"Dvaput rodjen\" nego \"Dosao na svijet\", zalosno je kako svi umisle da su prevodioci bilo kojeg svjetskog jezika! Uozbiljite se ljudi, pa ne petljamo se ni mi prevodioci u poslove doktora, inzinjera itd.
Tuzno je da se niko nije upitao, odakle oprema dolazi za film..... Tuzno je da niko nece da pise o tome da bi bilo mnogo vise ovakvih projekata na nasim prostorima da imamo filmski studio i opremu na 4,12,16,18,20.... tockova, a jos je tuznije da citaoci ovog portala osporavaju snimanje jedne velike umjetnice u nasoj drzavi i osporavaju zabranu pristupa takvoj lokaciji...... Mislim da je mnogo veci i interesantniji zivot ovih likova sa markicom u dzepu i na jednu pi.sljivu kaficu da odu i srknu u roku tri sata i zauzimaju mjesto u kaficu raji koja ima novca......... TUZNI STE VI GOSPODO A NE PROJEKTI KOJI USPIJEVAJU JER VI NIKADA NE MOZETE BITI DIO USPJEHA !
penelopa jutros doruckovala 1 kuhano jaje i popila caj ccccccc
A single mother brings her teenage son to Sarajevo, where his father died in the Bosnian conflict years ago. Film radjen na vec vidjen nacin :)
Pa mislim stvrano, Havier je izmislio glumu za nju, a nigdje covjeka i ne spomenuse, al mislim da je Beba danas u centru zbivanja, sad mogu reci da mi je kolega glumio u filmu, dusaaa mojaaa to je najbolji pas na cijelom svijetu:)
hoce li iko slikat onog njenog covjeka da zene s ovog portala ugledaju malo sunca!
Podero bi je ko Lamelu uz Mahmutovac
pustite ženu nek\' snima film.. dosadili ste više!
Ja moje srece kad sam ja ko dijete bio nasao onaj njen Jamon Jamon. Kleo sam se njom :))))))))))))
na aerodromu kao da je ne znam ti sta,guzva je stvarno velika,ne znam sta reci ccc
I love her! :-)
kakvu je stolicu jutros Penelope imala, molim vas??? kad snimi film javite nam... pocinjete smarati s njom vise!
A joj odo sada odmah!!! Dajte prestanite vise sa njom, nije zvaka za svakog seljaka...
sutra na bazene idem :D A danas, nije moguce da su zablokirali aerodrom radi filma? Valjda bi trebao moci svako otici tamo?