Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FILM,BEZ OBZIRA NA SVE, DEFINITIVNO TREBA POGLEDATI!
BLEEE OVCO VRATI SE U SVOJE STADO
ma ne govorim ja o tom isusu, nego o ovom poderanom smetljaru sa slike. ko vam je taj isus ba?
I ISUS JE BIO OBREZAN
Film je odlicno uradjen...svaka cast Mel Gibsonu.
Pa jebo mater nije ni cudo sto vas niko ne jebe ni 2%.... Izgleda da rat jos nije zavrsio. Sram vas bilo. To vazi za sve i jednu vjeru.
da
ALLAH JE ISUS KOLIKO SU MENE UCILI,SAMO DRUKCIJI IZRAZ,A I BUDA JE ISTO SAMO PO KINESKI JA NEZNAM DA LI SAM UPRAVU?!
Neka nam je dragi Allah na pomoci, pored ovakvih gluposti koje se nazalost prikazuju u BH kinima.
Jebo ja svoju sestru u po picke ako srbi nisu najveca gamad.Evo sad sam skonto.E da vam kazem kako.Doso ja kuci ,a mater lezi gola kaze sine Ceto jebi me.Reko nemoj bona nisam ni ja ratni zlocinac,malo sto jebem svoju sestru jos i tebe.Eto nemojte zamjeriti sta na ranijim komentarima ,neznam sta mi bi.
I zbog ovakvih kao sto ste vi , zbog ovakve vase duhovnosti koja blista iz vasih posljednjih postova ,DOBRI ISUS JE TOLIKO PATIO !??! SRAMOTA I BIJEDA VASIM DUSAMA !
Cetnici,napusite se obrezanih kurcina!!!Samo bi klali,ali nikad vise,sjeme vam jebem.
MIR OBREZANA STOKO,A TI IZNAD GADE PUSI ALLAHU KURCINU A MUHAMEDU LIZI CMAR,DOK TI ODZA JEBE SESTRU!!!!!
A tvoja je mama patila podamnom kad sam joj gurao kurcinu u usrana ciganska pravoslavna usta.Mater ti jebem cergaru srpski,mrs odavde .
GLEDAJTE FILM O ISUSU NEKRSTENA STOKO,KAKI ALLAH,STA JE TO??ISUS JE TAJ KOJI JE PATIO ZA NAS HRISCANE I SPASIO NAS OD SOTONA KO STO STE I VI FUNDAMENTALISTI,MUDZAHEDINI.