Film/TV
0

"Passion of the Christ" od četvrtka u kinu Meeting Point

Sarajevo-X
Od četvrtka, 1. aprila 2004. na repertoaru kina Obala Meeting Point naći će se kontroverzni film Mela Gibsona "The Passion of the Christ".

Gibson je režirao, producirao i napisao scenarij za film koji govori o posljednjim satima Kristovog života, a temeljem Evanđelja po Mateju, Marku, Luki i Ivanu.

U rimskoj pokrajini Palestini, nepoznati židovski tesar Isus od Nazareta je oko 30. godine n. e. počeo javno poučavati o "Kraljevstvu božjem".

Židovi su stoljećima prije toga bili u isčekivanju obećanog spasitelja svijeta, znanog kao Mesiju, koji bi obnovio njihovo drevno dostojanstvo te oslobodio njihovu domovinu od zla i očaja. Mnogi su smatrali da je upravo Isus taj Mesija...

Glavne uloge u filmu PASIJA koji već sedmicama zaokupljuje pažnju publike sirom svijeta tumače: Monica Belluci, James Caviezel, Claudia Gerini, Maia Morgenstern, Sergio Rubini i drugi...

Film PASIJA će igrati u netipičnim terminima u 16.45, 19.00 i 21.15.

Ovog vikenda, 3.4. i 4.4.2004., film PASIJA će specijalno biti prikazivan u navedenim ali i u dva dodatna termina: od 12.00 i 14.15 sati.