Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris patriota Silajdžić nas loži noćas kod Senada kako želi normalnu Bosnu i kako treba omladina braniti Bosnu... Tooo majstore prvi stajem iza tebe u rovu kad dođeš iz Turske braniti Bosnu, a normalnu Bosnu si držao u rukama (aprilski paket) i odbio.
Debilko Silajdzic, magarac
pocetkom 90ti godina....Bošnjo neće biti rata . Boli mene briga sta Političari pričaju! Vecina Bošnjaka misliš kao ti i zašto može jedan Dodik da sere po tebi , ti ceš i dalje krivit nemocne Politicare što nemaju nicht podršku od svog naroda
Meni skroz cool. Zivot prodje dok kazes keks, sa parama ili bez para. Putujte, pare cete vratiti vrijeme nikada
Ne znam cemu ovi dislajkovi
Majmuni optereceni ovo je clanak o ljubavi ♥️
"moderne zene" na tinderu, 28+ sve single, ni braka ni djeteta.
ima cuku, voda cuku stalno, s cukom je u braku. Cuko joj je dijete, muz,momak,sve. Jede s cukom,spava,kupa se. Ode s cukom vani, cuko se pokenja ona ga gleda kako kenja, Cuko legne po cesti onda nazad u stan na tepih,kauc itd.
e nek ste nam objasnili vi
dame birale godinama, uvijek odbijale skromne biti, niti jedno musko pasce nije bilo vrijedno njih, zato su sada same i na tinderu s 28+. Drugarice pametne i mudre poudale se na vrijeme,imaju bebice, a one nista, nerealne i dalje, biraju i dalje i hoce savrsenstvo. Puno se cita romance knjiga i gleda romance filmova. Daj samo IG i FB. Zato to sve karma vrati kroz zivot.
Ovo je bas super, sto ici na posao, raditi cijeli sedmicu, dizati kredite … jednostavo odlucis i pitujes svijetom, nista ne radis, obilazis lijepe destinacije, … da, to mogu al ako se doooobro napušim pa se ufuram da putujem… od cega majka mu stara… 98% BiH skuplja godinu dana za 6 dana odmora kod babe Joke u Drveniku?!?!?
dati ulicu Radetu Zoranovicu velikom borcu Armije BiH
I ja tako kad želim nekom objasnit šta je mržnja pokažem komentare na klixu
E zato vas dvoje trebate dobiti nekakvog Oskara, nevjerovatno. Svaka vam cast.
Žene inače vole da mjeñjaju sredinu...pošto one brinu o svemu , žele da tada muškarac na putovanju se pobrine za njih i da one o ničemu ne razmišljaju. Teško je kad nema novaca za takve stvari...muškarac postaje mrzovoljan a ona nezadovoljna....
enjoy life...
ne zanimaju me putovanja ljudi sto imaju pare , nikakav podvig
ja kad bi reko svojoj zeni, ajmo malo putovat do ovih do tamo do vamo, do aboridzina, rekla bi jes dobar ti, a volimo se ko zemlja i voda
Moja kara od 30centi, 3x sam je kratio na brenti
Gdje ima novca ljubav sama dolazi..