Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saudijci, uae, kuvajt imaju kesa kolko hoces i niko ne pomaze? a sve ko muslimani bracao....to su sve plemena.
UAE je malo i pomogao S.Arabija, Kuvajt i Katar nisu nikako
ono kad srbi komentarisu o muslimanima ...tu su najjaci , ups jaci su u mitologiji ...pa onda tek sotonizacija muslimana
Da se više bore ovakvim sredstvima, prije bi pokupili simpatije svijeta i napravili prostor za izgradnju dvije države.
Joj kad glume zrtve i kad koriste djecu za svoju propagandu , fuj....
Isto ko srbi, srbi su devedesetih proizvodili toliko propagande i u svemu su djeca bila glavna, npr bacanje djece lavovima, kružila je slika u svim srpskim medijima kako su na Kosovu zaklali djevojčicu od 8 godina (lažna slika) bilo je takvih stvari koliko hoćeš..
Umjesto da gledaju kako da zive bolje oni sanjaju o Jerusalemu kao glavnom gradu Palestine...zato i jesu gdje jesu...
Jaooo ovi Arapi što su patetičari. Dok su širili Islam prolivajući krv na tri kontinenta, pretvarali starosedeoce u njihovim sopstvenim zemljama u građane drugog reda, porobljavali hrišćane i hrišćanke koje su pretvarali u seksualno roblje... Onda nikom ništa, sve je ok. Život je nepravedan jbg. A sada se ceo svet poziva da plače i da žali jadne Palestince. Očigledno su imale Bošnje od koga da nauče licemerje i patetiku.
@therat Palestinci koji su ostali u Palestini su 97% muslimani. Ti misliš da ove iz Kuvajta briga za tih 3%?
@therat ''Europljanine'' volio bi ti prošetati Sarajevom ali ga možeš gledati samo preko portala. Pozdrav iz SLOBODNOG SARAJEVA. PS Vimsta ti ga staroj za hou
ne spomenuse zeljku komsica na 3:09 ...
gdje su u ovoj reklami balkanski grobari ?
Jel mu ono Putin babo hahaha? koji su Arapi imbecili hahaha
Arapske zvake i jeftina propaganda. Zloupotreba djece.
jedino ovaj kinez isti hehe
Čuj reklama za ramazan?
Da, i?
@psi_iznad_ljudi_3 Nisam znao da ge prodajete, pa ga reklamirate? Marketing je produkt ekonomije, kada želite da prodate neku uslugu / proizvod. Pa pošto vam je jedan ramazan, ubijedili ste me da ga kupim?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakvo preseravanje hahaha