Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osmodnevno opijanje “jet setera”. Davno je sff prestao biti film festival
Zabava za besposlicare. Radnom narodu nije festivalska magija, vec nova radna sedmica od ponedjeljka a nekima i sutra vec radni dan. Blejaci ce se opijat i dernecit, sponzoruse trazit sponzore, sponzori dizat mikrokredit da sta zbare...Lazni jet set.
Sarailabad nema vodu u 21. veku. Krezavi SDA tallibani bukvalno kažiprstom i izviđačem odstranjuju komponente govneta iz čmara i okoline. I sad, kao, prostru crveni tepih i glume svetski glamur... sačuvaj, Bože.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Počinje parada neukusa, kiča, poslijeratnih profitera, lakih žena, jeftinih zabava, jeftinog glamura, anonimnih glumaca i režisera, medijskog preuveličavanja svega i svačega, lažnog holivuda, trećerazredni filmova vječno neafirmiranih umjetnika i tu i tamo nešto i vrijedno spomena čisto da se zamažu oči. Sve pod dirigentskom palicom velikog maga iluzije Mirsada Purivatre.
sta kazete jel se navuklo dovoljno vakcina, hoce'l moci biti za purine vatre festivala
kad ce Emir Nemanja Kusturica dobiti Zlatno Srce Sarajeva i biti pocasni gost SFFa za doprinos filmskoj umjetnosti i promociju rodnog grada?
A sto Dino Bajrovic? Je li bio neki konkurs ili je dobio i ovu “čast” samo zato sto je nimalo talentovan na oca?
Buljevar je Nele
Bulljevar na apaurinima.
čuj magija...jest kad si u kotlovnici kao što je Sa...peace
Magija za novi klaster. Za 5 dana u Sarajevu 400 zarazenih i zbog 1 grada drzava ide u crveno. Bravo
A pozari,a Dodik kakav bolan festival.Ajmo malo o pozarima i Dodiku.
Ništa vam sveto nije mamu vam šošonsku !!!!!!! Idize u zavčaj tamo nema SFF-a...kosite to je puno interesantnije...
druže vi ste došli u NAŠ grad ja u tvoj nisam i zato NE seri !!! Budi zahvalan što živiš u gradu a NE u vukojebini iz koje si došao!!!!!!
Festival pederluka😉sramota za seher
kamara ne nosi ni gaćice a kamoli masku.
Nargila-pravednici na aparatima.
Vašar za guzonje i ublehare na uštrb poreznih obveznika, a ljudi umiru od gladi, kradu drva, a ne znam da je jedno udruženje dobilo neke pozivnice ili sl, možda za program u kino ilidža ili sl. Blokiraju ulice, j.bu radni svijet, nikakve mjere, korona pauzira 7 dana, pojedine kafane mogu raditi, a ostali pod ključ. Pih, jadno i čemerno
Mubarek dani.