Serija "Dva i po muškarca"
0
Otkriveno kako je umro lik Charlieja Sheena
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
it wont be the same
nezamjenjiv! zamisli zamjenis Izeta!!!nemoguceee
Bez Charlie necu vise ni gledati Two and a half men, bolje da su stopirali seriju nego doveli novog glumca.
http://www.youtube.com/watch?v=emEM5H9NgTI
ashton je kurcher za charlija
PGGLEDATI OBAVEZNO: http://www.youtube.com/watch?v=ENpt4VPeRFM OTVORIMO OCI
charlie sheen nije dobio otkaz zbog svadje sa producentima nego zbog: http://www.youtube.com/watch?v=QGdshc0AtOE svijetom vladaju zle sile, avi i dalje nemojte vjeroveti. Novinari na ovom portalu bi se mogli malo baviti i samostalnim istrazivackim novinarstvom, a ne samo prepisivati. Tako bi mozda i mogli kad-kad objaviti i nesto pametno.. OBAVEZNO POSJETITE: http://www.youtube.com/user/TheExpedio
iskreno malo mi i Izet ide na zivce, zasitili smo se i Izeta i ostalih. LZN postaje dosadno i nije toliko smijesno kao u prvoj sezoni, sto je naravno i normalno. Ipak i tu malo promjene ne bi skodilo.
Ipak najveca steta bi bila da se je serija prekinula. nije ni Ashton Kutcher los, dera Demi Mur, sigurno ce serija biti i dobra sa njim.
on je nezamjenjiv!Kako sam prvi put gledao seriju,nijednu vise ne propustam