Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO VAS POSMATRAM...
celo selo šmrče belo,oooooj
E moji balkanci samo se svadjate,stoka sjebaste onakvu drzavu.
Ja sam u Sarajevu odrastao i živio uz Emirove folmove. Još uvijek sam tu, na Baščaršiji. Emira razumijem, nemam ništa protiv njega. Ponekad nešto suvišno lane, ali generalno ga razumijem. I ja bih otišao iz Sarajeva da sam genijalac, jer ovdje za genijalce sredina nema sluha. Izbor religije je privatna stvar pojedinca i u to opredjeljenje ne bi trebali dirati nikome, pa ni Emiru, odnosno Nemanji-kako god. Nosite mir u srcu.
\"Mokra gora je bila zabit ....\" rece neko! Zasto bila? Pa Mokra gora je i dalje zabit. Da bi izgubila \"epitet\" zabiti treba tamo sto sta jos da se promijeni, a ne samo da u nju dodje neka slavna licnost.
kad je nesto pozitivno onda je EMIR, a kad vam ne stima onda je NEMANJA.. covjek je promjenio ime pa pokazite malo uvazavanja i postujte tu njegovu odluku :-))) znaci NEMANJA
@drk dripac jedan, o cemu ti pricas? sta mislis da on ne zna s kim se bratimi? i ako vec pricas o fasizmu onda si ti fasista a ne emir, govedo jedno bosansko. emir je otisao iz rajvosa zbog majmuna kao sto si ti... koga je on to uvrijedio i kome je zlo naneo? covjek je izabrao svoj put (malo drugaciji od tvog!) otisao u srbiju, promjenio vjeru, pa sta? on gradi i zida, i okuplja oko sebe pametne i uspjesne ljude iz cijelog svijeta, a ti truHni u svom rajvosa i nastavi da mrzis, govedo bosansko, u mrznji ces i umrijeti! amin
Statuta lica na Deppa ali na njegove mladje dane.# Odgledajte film Donnie Brasco pa ce videti koliko lici na njegga
E zalosti i tuge od festivala. Prvo, mogli su se ljudski potruditi da bad naprave statuu koja ce bar licit na ovog malog dripca, drugo isti taj dripac se trebao informisati ko je tip sa kojim se eto bratimi, iza sta se zalaze i kako to da bas on podrzava fasizam. Sve u svemu, zalost i tuga jadnog Nemanje.
Hvala Emiru, mom bratu i mojoj drugoj obitelji ovdje i svima vama za ove trenutke koje provodim u Drvengradu. Kusturica je za mene inspiracija - rekao je Depp. - Ipak, prešao sam dug i zanimljiv put. Srećom, ima ljudi koji vam pružaju mogućnost da zadržite pravu umjetnost, kao što su Emir, Jim Jarmusch i Tim Burton. Zbog takvih ljudi, ja sam i dalje u svijetu filma - naglasio je Depp.
STO JE VISE KLEVETA I LAZI, JOHNNY DEEP NAM JE MILIJI I DRAZI !!!
Pipo 13.01.2010. u 02:17 Šta nas zaboli za kulturu, to su šejtanska posla. Nas interesuje samo dje će Dzeko? Ko je ovaj ćetnik sa Nemanjom, dje on igra, nikad ćuo za njega? BIH4EVER
Niđe veze, uopće ne liči na Deppa ova statua
Cuj gosti iz RS. Jel\' to vec samostalna?
??????????