Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put je igrao ulogu Terminatora u filmu Jamesa Camerona 1984. godine. Tada je glumio robota koji je poslan u prošlost kako bi ubio ženu koja je trudna a čije je dijete biti budući lider otpora. Neeee idioti. Nije bila trudna. Zatrudnila je u toku filma sa Reesom iz pokreta otpora, koji je tkođe poslan kako bi je zaštitio. A taj detalj je izazvao rasprave o time travel paradoksima.
sta znaju klix koke, nisu pogledale američkog filma u zivotu...turska sapunica majka!
Terminator 2 iako spada u SF tematiku, je jedan od najbolji filmova ikada snimljenih, dosta motivirajuci film.
Mogu samo reci, iako je tehnologija napredovala, mnogo je lakse napravit danas film nego prije 30 godina ali opet nema filmova kao sto su snimani krajem 80, 90 godina.
Terminator 2 je jedan od najboljih filmova ikad snimljenih. Efekti su predobri i dan danas kada gledate, a kada je snimljen. Priča vrhunska. I na kraju Arnold koji mu je dao idealan izgled super jebenog robota iz budućnosti.
Terminator 2 je bio i ostao vrh, nije los bio ni prvi dio, ali zbog losih specijalni efekata terminator 2 je puno bolji, a ima i bolju pricu, ostali dijelovi nisu nesto.
Hasta ovaj La Vista. Neka ode doktoru.
Volim gledati filmove Naučne fantastike(Sci-Fi),osim onih koji prikazuju putovanje kroz vrijeme...Glupost!
Terminator je mala maca kakvih su oni robota do sada izmislili...
mislili su ovaj nastavak snimat u BiH, ali kad je robot iz buducnosti dosao kod nas toliko se sjebo da su mu crkli svi senzori. sad je na nekom otpadu - valja za dijelova
Terimanator terminiran ?? Hoće se on zajebavat sa Trumpom !