Zvijezda Slumdog Millionairea
0
Otac pokušao prodati Rubinu Ali
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je to u redu, kad su teme o zidovima indijcima itd onda se moze komentarisat, zanima me sto je zakljucana ova tema gdje je sud u saudijskoj arabiji odrubio zeni glavu? Jel ovo neki proislamisticki portal ili bosanskohercegovacki, da i ovaj portal ne sponzorise SA?
Ovakve glupe komentare mogu samo napisati ljudi koji nemaju djece.
Zalosno ali istinito...
Qureshiev SHOGOR? Pa sa-x-ovci dragi, ko vama radi na ovoj stranici? Pa zar vi niste BiH internet portal? Uzasno kako se znate izdati za koga radite.
neki pokusavaju da imaju djecu i nemogu usvajaju a on prodaje sram hi bilo zao mi djeteta jadno ono kad ima takog babu hmm
potpisujem
nije to bash toliko glupo mishljenje bezbroj je djece koja chekaju na usvajanje i na svoju zhivotnu priliku koju zasluzhuju!!!
aj HM pa ti preglupo razmisljas....
zato ne zelim da imam djece... pored toliko koja pate.
indijci, cigani. sad ja trebam shvatiti to kao kulturu ili slicno. no way, ciganluk ima svoje znacenje i zna se sta je to.