Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo malo o neprofesionalizmu i kardinalnom kiksu u zavrsnici dodjele Oskara. Proglasen La La Land, ljudi spremili/izrecitovali govore i onda BUM greska je ipak je Moonlight za najbolji film. Strasan amaterizam i sramota za ovako velicanstven i pracen dogadjaj.
Molim te,sta ima velicanstveno u tome da Holivud napravi nesto,nagradjuje nesto,uzmu 5-6 filmova i svima podjele nagrade. Osim propagande ja tu ne vidim nista velicanstveno.
Epitet velicanstven nije tu od mene, ne izmisljam ga ja. To je posljedica ugleda koja dodjela Oskara uziva u svijetu, kompetencije i vjerodostojnosti nagradjivanja. Opravdanost je diskutabilna, kao i kod mnogih drugih stvari..
Smece od filma... cuj la la land. Sto nije tinki vinki land?
Moonlight je sasvim zasluženo (a i usprkos svemu) dobio nagradu za najbolji film. Izdvaja se u moru generičnih, dosadnih filmova o jednoj te istoj priči i o jednoj te istoj grupi društva. Vaše cmizdrenje neće promijeniti činjenicu da je Moonlight izuzetno kvalitetan film.
"Zelim samo da se zahvalim Akademiji na ovoj velicanstvenoj nagaradi i da porucim svim muskarcima, zenama i djeci koji se svakodnevno susrecu sa grantama, gladi, sexsulanom zloupotrebljavanju i trgovinom ljudima da sam na njihovoj strani i da se borim za njih"- rece glumica XY i odseta u svojoj $10,000 vrijednoj haljina u privatni avion kojim putuje na lokaciju gdje snima novi film i inace na sve lokacije.
Kako nesto retardirano kao la la land moze da uzme 6 nagrada
Moonlight...gluplji film neces gledati dugo. Cista promocija gejluka..sramota za oskar...i kako muska glavna uloga za lika koji je proveo u filmu 10 minuta bez nekog glumackog cuda da je odradio. Ma smjesno!
Kao prvo, piše se "smiješno" a ne "smješno". Kao drugo, Mahershala Ali je osvojio Oskara za najboljeg sporednog glumca, i to sasvim zasluženo. Malo se obrazuj i informiraj prije nego što počneš prosipat svoje bisere po Klix-u.
I would like to thank my mom and my dad and God ... šmrc šmrc
Cuj Emma Stone najbolja glumica. Pa kome vi sve oskare dajete...preseravanje.
Svaka čast. Predobar film
Moonlight nisam gledala, ali La la land mi je ispodprosjecan
Bila je greska ovakve greske se lako ispravljaju , ali je najgora greska kada ljekari pogrese.
samo nek nije la la land. najgljuplji film
No No Land