Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZENA KOJA NADAHNJUJE...
koliko ona ima para? samo 2007 je zaradila preko 260.000.000 zelembaca.
Nadam se da ovo nece biti i kraj njene karijere u javnom zivotu. Steta da takva jedna pozitivna i inteligentna osoba odlazi sa tv ekrana. Mogu joj svasta prigovarati ali to da je zaobiljezila zadnjih 15 - 20 godina joj se ne moze negirati!
Mozda ima samo osnovnu skolu, ali ima i izvanredno opce obrazovanje, takticnost, inteligenciju i talent za motiviranje ljudi. Ima ogromne zasluge za gusenje predrasuda prema njenoj rasi. Svoju ogromnu zaradu dijeli sa siromasnima, ulaze u obrazovanje zapostavljenih ... Da je barem vise takvih ljudi.
Ali zato ostaje Tyra Banks koja u goste dovodi zenu sa dvije Vagine. Treba njima svima uvesti MACA SHOW i mirna ABC NBC i ostala BC bratija
\"Jedna od najuticajnih stvaralaca mišljenja u SAD-u\", žena koja nema zavrsenu ni osnovnu skolu kako treba. X-puta se pokazala dvoličnom. Njeguje imidž filantropa, sve što da u dobrotvorne svrhe trpa na vijesti. Zato što joj se to što daruje utrostruči. Ona preporučuje neke knjige tamo, što je must-have ili must-read...prručnici za narrow-minded americans. hvala Bogu da ode, jer je stvarno prešla u dosadu.