Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ???? Ima jer radi u uređenoj državi, gdje se zna za autorska prava. Počela je sa emisijom, pa kupila produkcijsku kuću, prodavala emisije, i vrijeme za reklame. Emisije su joj pravo gledane, što se jako precizno mjeri, a što je emisija gledanija reklama je skuplja.. Para na paru ;) Skoro je poklonila po novu wv bubu, što je također reklama za isti automobil.. Šou biznis, legendo!
mali meho, fatmir, mujica i sakib te dvije ljepotice rukija i dzenana
Stvarno predivna fotografija. :)
Usvoji me Oparh!
Ovu zene stvarnu ustat pa spomenut. Svaka cast Oprah
Koja je kolicina dusevnog jada sadrzana u ovim komentarima.
trebali su staviti neko bijelu pozadinu ovako su kamuflirani vidim samo jednu bebu
Winfrey Oprah ruke jucer na izvoru.
Oprah: \"Tako su slatki , odoh im dat 250 000 $\"
Oprah i kod mene su sestorke..
Rile svaka cast na komentaru!!! Podrzavam te ne 100% nego 1000000000%!!!
brate ovoj ni torabi nmz pomoci a kamoli opra mi ga vinfri
Svaka cast za komentare. Pa nema odvratnijih i neukusnijih komentara na planeti. Sve rekorde obarate sto se tice pljuvanja po ama bas svemu. Rasizam, nacizam, religiozna netrpeljivost i ponizavanje drugih i drugacijih je vrhunac vaseg jadnog zivota. Extremni wannabe hrvati iz kamenjara kontra razbacani bosnjaci kontra genocidasi ... Hvala bogu pa se granice otvorile da se mogu barem normalni i skolovani izbaviti iz tog gnijezda.
Ova slika je za mene umjetnost i slika od neprocjenjive vrijednosti,nego slika Mona Lize,koja se r.a.s.p.i.z.d.i.l.a na slici.Želim roditeljima i bebama sve najbolje u životu.
pa jarane ova nije rodila, ova se OKOTILA...
ODE MUJO KOD TORABIJE (iscjelitelja) . . ON GA POMILOVA PO TRBUHU I REČE: \'P R O H O D A Ć E Š !\' POMISLI MUJO: \'JA BUDALE, PA JA HODAM . .\' MUJO IZAĐE PRED ZETRU, KAD ONO . . NEMA GOLFA ! !
ZASTO UVIJEK CRNCIMA DAJE PODRSKU I OBAMI JE DALA UMJESTO ZENI KANDIDATU. I ONA IMA STP JE PORED COPORA DJECE DOBILA 6-8 BLIZANACA,PA NISTA,JER JE BIJELE KOZE