Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pobili i DNK analizu.... respekt
i mi sanjamo da Mladić prizna svoja zlodjela....
ja eto, sad cu, samo da ti povecam gledanost. ha ha
O.J.-ev odvjetnik je bio Robert Kardashian, sposoban covjek. Caca od Kim&co. A ova Oprah je puno dvolicna, skuzio je svijet davno. Neka sanja dalje...
O čemu ova bolesna perveznjača mašta. Ako ga je sud oslobodio, ko je ona da ovako javno aludira da je on ubica ??? Uvijek mi je bila ljigava, pogotovu s onim lažnim \'\'dobročinstvima\'\' koje usput plaćaju sponzori, a ne ona iz svog džepa.
nju i prijatelja? Mislite sigurno: nju i njenog zagondjiju, hebaca, tako nesto? Kralj crnac, umlatio oboje i ostao na slobodi, ima pravde, ima!
pobili dna-analizu- glupost, on je imao analizu 1 prema 284 milijardi (ili 100%) da je bila njegova krv- koja nije toliko vazna, ako se ne nadje da je on bio povrijedjen i za nejnu krv je bila velika vjerovatnoca, a njena krv je bila na njegovoj carapi, ali se krv moze sekundarno poloziti i nijedna analiza na svijetu ne moze da utvrdi starost krvi, tako da je mogla biti prije nanesena, posto su bili par, krvi je bilo svugdje ... njega su pustili za stotine prije sto su ih nepravedno osudili, jer je bio crnac i oni su im samo naplatili
jeste joj ljubomorni
digla ruke skoro pa ko torabi
Kako su toliko sigurno da je bas on ubica... mislim pobiti DNK moze znaciti da i nemaju sta pobiti ali eto :D
hos ti priznati ravku da ti je Dave chappelle napravio dijete fukso stara
se.res Oprah
Ja sam k.r.maca.