Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U komentarima moze svaka budala staviti nick Administrator i pisati svasta :)
@Administrator \"Ne odgovara\" se pise odvojeno. Gdje si ti prije administratirao?
Nisu u pitanju pogresne informacije u clanku nego nepismenost autora koji je preveo ovaj clanak. To vam je kao kad bi stolar radio posao hirurga, i obrnuto. (Cast stolarima!) Ne mozes se baviti pisanjem ako nisi u stanju srociti dvije recenice. Ovaj tekst gore bi jedan odlican ucenik treceg razreda osnovne skole pet puta bolje napisao.
SVA PRAVA PRIDRZANA.SA X COM.NEODGOVARA ZA EVENTUALNE GRESKE. MOLIMO NA RAZUMIJEVANJE. HVALA!
Jao, prevoda (clanka) kretenskog. Pa, ima li iko ziv da radi sa sa-x a da je imao bar 3 iz s-h/bosanskog jezika? Zar propaliteti koji se iz srednje skole izvlace sa dvicama, pisu clanke na jednom od najposjecenijih web-portala? Cuj, \"te su se pojavljivali u londonskom podzemlju koje ionako nema visok broj djece.\"!
Jao, jadna Angelina. Šta sad???