Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad moram picu pojesti :D 🍕🐢
Sad moram picu pojesti :D 🍕🐢
old school forever.....
moj sin ih je obozavao slikice igrackice maske itd
nindza kornjace, transformersi, evoksi, he man i naravno klasici tom i dzeri, dusko dugousko. sta covjek vise da kaze, crtanje genijalno, bas za djecu, prica fantasticna. fala ju tubu pa djeca i danas mogu uzivati u njima
Tako je, i ovi stari definitivno bili bolji.... ali kako vrijeme prolazi, sad su ovi novi puni fantazije, vanzemaljaca.... Po meni ni malo prikladni. Ali kao sto kazes sva sreca pa imaju ovi stari normalni. :-)
Eee moje djete pojma vti o životu nemš....Pišete da su bolje originalne Ninja kornjače(1980 version) od onih koje se emituju od 2003???hahahahah.Šta sam samo nunčaki,mačeva napravio gledajući ih.Da ne govorim kolko sam puta trehno sa trešnje oponašajući ih. TMNT (2003-2013)su najbolje bogami.Ove prije su previše slabo animirane i imaju bez veze priču. Ove nove 2013-2016 samo kvare priču.
@zavrzlama ne baš druže. Ove prve su super ali ove druge od 2003 do 2014 su prava stvar.Pitaj ljude na yahoo answers ako meni ne vjeruješ
ovaj lilium ima tlinest godina
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
...skoro da moš reć, kakvi crtići, takva i generacija.
bez skoro