Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kćerka od Melanie Griffith i Don Johnsona... štela ;)
ona je ok, ali on mi ne odgovara Christianu nikako -.- vise mi je pasao Matt Bomer :)
BAr niko nece moci reci: "Knjiga je bolja". JEr je knjiga za pedesetogodisnje domacice i one zene/djevojke koje nisu dalje od misionarske dosli.
Znaci to je taj "muskarcina" za kojim djevojke lude , neka hvala , muskarci crne kose i ociju su zakon =) a mogu i zelene ;)
Znači, pametni i obrazovani, nemaju šanse !!?? Razočarala si me ! ; )
Zanimljiv izbor glumaca, sa obzirom kakva su se sve imena spominjala. Iznenađenje kod izbora moram priznati, bar meni.
Njega pamtim iz "Green street hooligans", i naravno "Sons of anarchy", odličan glumac. Doduše, 50 shades of gray je užasna trilogija, nastala kao fanfic malo manje groznije, Twilight sage. Biti zaglavljen u glavi Ane Steele, čitati o "unutarnjoj božici", "oh my", ili riječi "crap" na svaki mogući način (holy, double, triple...) je bila noćna mora. Ali ko zna, možda film ispadne ok.
Hocel se moci slajfati u Cinema Cityu
...predznak?
Sam Taylor-Johnson je zena. Ostalo me ne zanima (al' fakat) :D