Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dunkirk je razocaravajuce dosadan,cijelo vrijeme cekas da se nesto dogodi i popravi utisak al uzalud.
Tanka filmska godina..
Od svih filmova samo IT i Wonder Women gledao (namjeravam i Star Wars) ostali me nisu ni malo privukli, pokušao sam da pogledam Drunkirk ugasio nakon 20 minuta...
neznam, mene nije odusevio nijedan novi film ali zato su serije extra, pogotovo Narcos. Neznam kad sam bio zadnji put tako odusevljen, glumci, historija, muzika sve je extra.
ako si se nalozio na Narcos onda pogledaj i http://gledajseriju.com/serije/el-chapo/ :]
@photoshop upravo gledam tu seriju, i ta je dobra ali Narcos je ipak broj jedan. Dok je to u Mexiku normalni rat kartela, su u Kolumbiji bas svi umjesani ( ljevaci (guerrilla), desnicari(autodefensas), politicari, tvrkte itd...)i to daje svemu tome jos jedan poseban naboj. A ionako, Kolumbija kao drzava je magicna, nije se dzabe magicni realizam rodio upravo u Kolumbiji, predivna zemlja.
Prvo film o derpetu a drugi dosadna drama! helem bezveze.