3,8 kilograma težak Oscar
0
Od čega je sačinjen Oscar?
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je namijenjeno za komentatora \"@Phobius\"... tek sad vidjeh da sam izostavio @ :))
De ti Phobius ne laprdaj... meni je zanimljiva vijest, a ti je nisi morao procitati cim si ugledao naslov. Puno su mi draze ovakve vijesti od silnih vjersko-politickih informacija kojima smo svakodnevno bambardirani. I u krajnjem slucaju ovo su dani kada je dodjela Oskara u prvom planu, zato je i ovakva vijest veoma logicna.
E da nisam to saznala, nebih mogla spavat cijele noci. hehehehe. A jest to neka vazna vijest?! - cuj, od cega je sacinjen Oscar?
Naravno da nas zanimaju zanimljivosti..ali ovo deifnitivno nije zanimljivo! Ima milion drugih stvari zanimljivih o kojim se moze pisati, zato ne laprdaj ;)
U kojem bona ratu???
Zar se nisu u ratu pravile od drveta? Ja tako čitala.
Sad vas i neka zanimljivost nervira. Pa sta bi vi ovdje citali, samo o Dodiku i ostalim politickim sranjima???
Hvala na informaciji....ja mogu u miru umrijet