Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najsmjesnija scena serije- Bakire sine zar ti uvijek moraš prvi na liniju. Šta ćeš svi moramo da se borimo. Uze Bakir kalaš i ode da zaustavi 12 tenkova i 4 prage. Da se ne smijem plakao bi. Ovaj Gotovina je vojnik i preživio je legiju i rat u HR ali ovaj film teško.
Koja sramota, dok su momci ginuli ovi su ispijali kafu, caj, viski i sad jos dobiju film.
O dvojcu koji je znao za zlocine nad civilima a nista nije ucinio da se zlocinci kazne.
Šta će ovo bit, ne sjećam se da sam na kliksu pročitao neki dobar članak. Ovaj potpno odudara, u smislu kvaliteta. Čestitke autorici, bravo Ines.
@gooUser1576577300 Ne daj se Ines
Koliko mi bodu oči kad pročitam prvi predsednik RBiH. Lik je bio predsjednik predsjedništva. A to da je Abdić osvojio 300 000 glasova od njega govori o kakvoj se demokratiji radilo.
@Lonac Jednostavan opis 91/92 u BiH je divlji zapad (ili istok)
Ranjen si sine Bakire 😆
Dokaz kolko su jadni i nesigurni pa socijalom prose glasove,nema cime se ne sluze da ostanu na vlasti pa hajde da oni ne pljackaju i ne rasprodaku narodne resurse nego nikad im dosta ko da ce zivjeti 300 godina prokletinje a narod na zadnjem mjestu samo vjeru plasiraju kao da ljudi ne znaju sta su ako su vjetnici i bez njih ,dajte vi sigurnost,standard ,napredak ne supljirajte vise sa nacijom i nacionalnoscu ,isprana prica.
Ante je heroj Alija je zlocinac
@toni123 Ante govno, Alija cvijeće.
Ne daj se Ines. Dobar tekst.👍👍
puno texta napisanog al nije jasno sta je pisac htio da kaze!
OVO JE ZBILJA SIZOIDNO MJESTO POSTALO. Dopustite prelijepim sirijskim izbjeglicama da se nasele kod nas .... muskarci u im kao bogovi grčki lijepi i radisni (mmmm) a jugoslovni pakujte i idite ....Ne zaslužujete ovu regiju....izopaceni ste....
Jest, al su kod njih glumci Hrvati a kod nas Turci...
Ovo je klix odnekleN prepiso,nisu oni ovo.pisali elme mi🤣
Tesko onom ko je poginuo, da bi ti bila predsjednica.
Alija Zivkovic je najveci izdajnik Bosne u njenoj historiji.Doduse, Alija i nije Bosnjak ni Bosanac, nego Srbin iz Smedereva.Tako se i izjasnjavao.Alija i njegova partija su nas unazadili za 500 godina.
Super Text! Svaka Cast!