Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce biti strana pjevacica kad joj je dedo Serifovic od begovske porodice iz Bujanovca, ipak ima muslimanskih gena.
jedva cekam... evo necu ni jest, ni pit ,ni guzit,samo cu cekati taj film....
U zadnje vrijeme ja licno mnogo volim Amara Jasarspahica - Gileta i pratim gdje nastupa i sve. I nema vecih nacionalista od Srba kako ga vrijedjaju to nije normalno, a svi oni mogu pjevati u Bosni...i u njegovom gradu Kaknju. Po cemu bi onda mi morali davati prostor njihovim pjevacima?
nemoj tako, dislajkat će ti FGR to su oni debili što dižu revolucije po facebooku a inače njihov dedo je osnivač Sarajeva hahaha
Dzberasica, bombicu u subaru i kabuuuuumm...
Ja žutila na klixu these days , koga boli k...c za nju, i za najintimnije detalje iz njenog ili bilo cijeg zivota ( najvjerovatnije za one koji nemaju svoj) .
nista necu da citam,samo da napisem da me boli ..... za ovu spodobu
Ko je hebe?
Ko BI je hebao???
sta pisete tako, cenzura danas. ne znam ni ja ko bi je *** :D
ma nabijem ja nju na K****, mislim figurativno, ono nije da bi stvarno to uradio, nego ono tako se kaže, nadam se da me razumijete. Stvarno nebi stvarno to uradio. To se tako kaže kad te boli briga za nekim. ok?