Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sicario izostavljen za fotografiju???? Veliki Roger Deakins totalno zanemaren, a bio je medju favoritima.. pffff
Jeste u konkurenciji https://www.washingtonpost.com/news/arts-and-entertainment/wp/2016/01/14/oscar-nominations-2016-complete-coverage/. Po mom misljenju Sicario je barem klasu ispred pobrojanih kandidata. Benicio del Toro pokido'.
Neka ga dobie Leo da ga prestanu zajebavat na 9Gag-u
Mad Max sranje, ovaj novi sa Leonardom nisam jos pogled'o al kako god zasluzuje Oskara
Sto je najgore, nije mu neka gluma u The Revenant-u, samo stenje lik :/, a i film je mi je pomalo ostao nedorecen... Prijasnje uloge su mu bile puno bolje ali eto... Od ovih novijih mi je The Hateful Eight drama!! :D :D
Ma daj molim te, nek se ti razumijes..kao da se mora svima dopasti i kao da niko nema pravo reci svoje misljenje.
nije neki film.. nek se jos malo potrudi. npr.kad ti prof kaze malo ti ali za 5 aj os to malo ponovi..:)
Meni bi najjace bilo da se na bini pojavi crnac sa buzdovanom medu nogama, po imenu Oscar...i da onda voditelj pode prozivati..a Oscara dobija...!!! :)))))
@BikKojiSijedi ooooBiceKojiSjedis...u ovoj drzavi koji god dan da prezivis je praznik
Ja nigdje ne vidjeh u ovo tekstu nominacije za najvažniju kategoriju: najbolji film!?
Prva kategorija "Best picture" su nominacije za najbolji film, ali genijalci sa klixa to prevedu kao "najbolja fotografija" pa se covjek lako zbuni :)
ajmo Leo, sad ili nikad
bio isto neki film ove godine nakon 10 godnia.... nesto sa zvjezdama i nekim macevima.... kako li se taj film samo zvao