Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serija Alija dobila nominaciju za najbolji SF.
Dobra je kazu da se u seriji govori o nekom paralelnom univerzumu.
@RazumaGlas kazu vec pocelo snimanje nastavka o neshvacenom sinu. Zove se Sam u trezoru prica prva: kako sam zavolio novac.
Call me by your name je moj favorit. Luca Guadagnino je napravio prilično dobru adaptaciju.
pogledajte Loveless ruski, remek delo...Tri bilborda nadomak Ebinga Misuri mi se dopao prilicno, Dankirk nikako, jedan od losijih Nolanovih po vecini kriticara, ali eto vidimo uskoro...
@ErikBerne hvala, vrlo rado
Del Toro će vjerovatno osvojiti i odličan je reditelj, ali se nadam da bi mu Nolan mogao "preoteti" Oscara... Dunkirk je fenomenalan, tako poseban, a Nolan je to i zaslužio na osnovu svojih ostalih filmova.
@Riri ufff
Dunkirk najbolji film godine :) Posebno se nadam da će Nolan konačno dobiti zasluženog Oscara
Meryl samo ako nije snimila film nije bila nominovana. Koliko ima 3/33, napravise luzericu od zene.
Shape of my dick...
Ove godine izgleda sve truba od filmova. Realno
Zao mi je samo sto Patrick Stewart nije dobio bar nominaciju za Wolverine. Sto jest jest maestralno ke i odglumio.
Gmaz pobjeđuje 😂😂😂😂
Filmovi su sve čudniji kroz godine, mogao je Last Jedi dobiti konačno best picture nominaciju, ali eto nije. Sve su neki umjetnički filmovi, lijepe su to poruke, ali nema nijednog trilera. "The Shape of Water" je toliko izvikan da ću ga na kraju pogledati, iako ima synopsis teen romana.
The Shape of Water = 13 nominacija...Lord of the Rings =11 nominacija...zemljo otvori se
Lotr je film za djecu , jedina kategorija u kojoj zasluzuje da pobjedi jeste za vizuelne efekte i to je to
"senzualna guy romansa" Gay, Kliksovci, gay romansa. Tacnije "senzualna pederska romansa". To je prava romantika. "Make love to me in the ass".
@kraftwerk Pederske romanse su pomalo staromodne. Sad me zanimaju samo transgender, transsexual, intersex, demisexual, twospirit, pansexual, polyamorous romanse. To je ljubav, to se voli :-) A dogodine, ko zna, mozda nas Holivud usreci i sa nekom pedofilskom romansom. Na pravom su putu.
Guy romansa? Obzirom da se radi o homićima, može biti samo gay ili guz.
Nolan da režira epizodu ZMBT, gledao bih, ali mi je Dunkirk bio jako naporan za gledanje. Možda je do mene i trenutnog raspoloženja, ali svakako je kvalitetno ostvarenje.