Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se vremena kada su superheroji bili upravo to...superheroji. Nevazno koje rase, nacije, vjeroispovjesti i seksualnog opredjeljenja.
Ona nema decka nego curu.
Kako superheroj može biti uopšte religiozan? Vi možda mislite na porijeklo koje je tradicionalno muslimansko?
Može li sad jedna superheroina iz plemena Zulu?
Niti jedna objava Marvela nema naglasak na Muslimanka,samo klix to napakuje.
A gdje je mahrama?
Ovo seee ceka, i predobar odabir glumice !
Mališa jedan, znam ga lično, svakog dana dok ga je otac preobuvao u vrtiću gledao sveštenika, u mantiji, koji je takođe dovodio svoje dete, ormarić pored. Samo se čekao trenutak kad će uslediti neko pitanje u vezi stajlinga tog čike. I došao je. Jednog jutra, mališa, gledajući sveštenika, upita svog oca :"Tata, jel ovaj čika superheroj"? Moje pitanje je, koga jbn zanima koje je veroispovesti superheroina?!
Lol