Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad ove serije počmem gledat meni dosadi za 4 minute I prebacim na kakv pornić
🤣🤣🤣
Jasta i ja tako. Samo sto seriju pogledam 4 minute i dosadi mi, a dok pornic nakon obavljenog posla zaustavim i sutra nastavljam jer nema sanse da dosadi :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Očajna recenzija. Neinteligenta i nenadahnuta. Baljezganje nekog ko ne poznaje Asimova niti serijal Fondacije.
Generalno su joj takve. Pise da sto vise rijeci stavi, ali kvantitent nikad nije isto sto i kvalitet.
To je srpstvo,srpsko je sve
Jedno od najbolih SF djela, ako ne i najbolje. Saga o Zadužbini je remek djelo Isaka Asimova. Nadam se da je scenaristi nisu upropastili.
Zar vama on da prijeti da ćete, pošto pomrete i zemlja i kosti postanete, doista oživljeni biti? On je čovjek koji o Allahu iznosi laži, i mi mu ne vjerujemo." Gospodaru moj,- zamolio bi on - pomozi mi, oni me u laž utjeruju! Uskoro će se oni pokajati! - odgovorio bi On. -A zatim bismo, poslije njih, druga pokoljenja stvarali - -nijedan narod ne može ubrzati ni usporiti vrijeme propasti svoje--
ne razumijem se u astralnu fiziku
Bolji kuduz
na kraju se pojavljuje riđobradi osvetnik sa broda enterparadajz i spašava carstvo
tacno klix treba da napravi dvije odvojene sekcije za komentare prva ono malo normalnih i ono puno nenormalnih...pošto vidim da se ovi drugi kače na normalne teme a nije im tu mjesto...
Neka snimaju kada idioti ne citaju. Ne pada mi na pamet da gledam i unistim procitano.
Asimov mali
Znaci kad mi kurvica ostavi seen na instagramu dodje mi da ubijem kucku
just do it
Jel i ova najbolja najgledanija sve naj naj do sad? Svakih 7.dana dotična I.M. recenzira po jednu seriju, koju opet okarakterizira kao najbolju do sad i kako je obavazno treba odgledati.
“..okviru kojeg se predviđanje vrši na temelju promatranja ponašanja.” Zamislite ovo da neko vrsi detaljno promatranje ponasanja politicara u BIH, crnje predvidjanje ne bi moglo biti. I dajte nam malo clanak o mudrim mislima Dodikove mezimice Gorice, kako je napumpala usta, ne prestaje da “laje” samo nam vi to nista ne prenosite.
Selam, poslo me Asim