Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je apropo filmova za nas svemirska milja daleko. https://www.firefly.rs/ Ova produkcijska kuca je radila ovu seriju. Kako smo mi jadna drzava?
Ovaj Aleksandar Dimitrijević je odigrao ekstra ulogu u seriji Klan. Dobro pojačanje i zanimljiv izbor glumaca samo da ne bude fula ali hajde oslonićemo se na pozitivu i Danisovu umijeće.
ma tanko je ovo
kakav glupan i hejter. predobro je samo da ti kazem i ova i Kotlina i sve u zadnje vrijeeme je top nasa kinematografija napreduje
Da li iko u redakciji klixa provjeri tekst prije nego ga puste ili samo prekopiraju pa onda piše premijera se očekuje naredne godine u zadnjem pasusu…
Kad nabraja glumce i kaže i drugi, među tim drugim je i moja malenkost, samo vičem u masi frust, frust, hahaha, vidjecete.
Men´ se cini dobro uradjeno
Za 3-4 godine bosanski pravoslavci će ići na ekskurziju u Sarajevo