Crna komedija
0

Objavljen trailer za seriju "Frust" koju je režirao Danis Tanović

N. O.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Serija "Frust" Danisa Tanovića svoju premijeru će imati na Sarajevo Film Festivalu, a objavljen je i trailer koji donosi prvi pogled na radnju.

Crna komedija s primjesama trilera govori o neuspješnom mladom piscu Vedranu, koji se bori dobije bilo kakvu pažnju ili uvažavanje. Kada slučajno ubije kriminalca koji teroriše njegovo naselje, iako ne otkriva svoj pravi identitet, biva proglašen za pravednog osvetnika i preko noći postaje lokalni superstar. Svjestan da je dovoljan samo jedan čovjek da pokrene revoluciju - donosi odluku koja mu mijenja život.

Glumačku postavu čine: Deni Mešić, Dunja Stojanović, Ermin Sijamija, Anđela Jovanović, Alban Ukaj, Aleksandar Dimitrijević, Milena Radulović i drugi.

"Frust" će imati šest epizoda i predstavlja prvi regionalni projekat s međunarodnom autorskom ekipom produkcijske kuće Firefly.

Kreatori serijala su Srđan Vuletić iz Bosne i Hercegovine i Gabor Krigler iz Mađarske, a scenaristi su Srđan Vuletić, Gabor Krigler i Eszter Angyalosy. Snimanje se odvija u Sarajevu i Beogradu, a premijera se očekuje naredne godine.