Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avdo Huseinović je svojim filmovima uradio više za Bosnu, narod i historiju, nego svi političari zajedno od kraja rata pa do danas.
Ubila ga je SDP koja ga je uhapsila kao najgoreg kriminalca,zasto lazes komunjaro,znamo odlicno ko je bio na vlasti i ko je hapsio.Opet ste Dzuvu postavili,znaci opet slijede hapsenja patriota BiH.
Mehmed planina! Odlična ideja, svaka čast RajaSaKaldrme
Sehid Mehmed Alagic cestiti insan koji je uradio vise za ovu drzavu nego bilo koji general ili politicar neka Allah sudi izdajnicima i svima onima koji su rahmelli Mehmeda ostav
Neka ti je vječna slava i hvala GENERALE!
Da Allah podari dzenet generalu Alagicu.A Avdo je institucija.Da ga Allah nagradi
Avduka nestaje nikako. Kakav gigant. I njemu nije urucena 6.aprilska nagrada. To sve govori gdje smo i sta smo. Sellam za Avduku i samo naprijed. Pravda Bosna 😍
Sda je zlo nanijela rahmetli Alagicu. Sda pulen Kamber se nasladjivo Alagicevim bolom.
Nepresuðeni ratni zločinac, terorizirao lašvansku dolinu godinu dana, etnicki očistio travnik, zločini u maljinama, buhinim kucama krizancevom selu ,njemu na dusu. Kao takav istinski heroj. Djecu na igralištu gaðo granatom u Vitezu.
I ovu ljudinu je " sklonila" bagra iz Sda, kao i Izeta Nanica, kao i Mustafu Hajrulahovica Talijana, kao i Arifa Pasalica, kao i Irfana Ljubljankica, prodali Hakiju Turajlica itd.
UZP na hrvatima srednje bosne
Hoćemo li se ikad maknuti sa tematike radova kao društvo? Bilo koja osoba koja je ubijala druge ljude ne može dobiti moj respect pa makar se radilo o mom ocu. Heroj je onaj koji je spasio nečiji život. Ili je riješio neki konflikt.
Najveca nepravda nase drzave je to sto su ukaljali i ubili najveceg sina Bosne
Samo je pokazao zube genocidašima... hvala ti generale za sve... nikad te zaboravit necemo ❤
Naš legendarni komadant general Mehmed alagic ❤❤❤❤❤
Istinski Bosanski gazija, kasnije sve već vidzeno kako mu je smjestila ondašnja vlast, preselio od tuge i nepravde...Rahmet ti veliki Generale....
Nas Avdo Huseinovic, je uradio ogromnu stvar za Bosnu i Hercegovinu. Imamo pisani trag naše herojske borbe i odbrane BiH. Sve je dokumentovao. Kako se takvog velikog čovjeka ne sjete medijske kuće. Kao npr.. Face. Pa nas Avdo navodi istinu, nije izdajnik kao novokomponovana vlast .Hvala Avdo,za sve.