Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze daj ljudima malo mozga! Pa ne mozes samo gledati Merlina, Jalu, Zvezda Granda. I anonimni bend ima svoju pricu i nastupe. Treba vidjeti kako oni i gdje oni nastupaju. A ne se pojavljivati na Novoj in, nastupati po Arenama. Svakog znamo podjebavati a svi kao uspjesni i sve znaju!
nikad cuo za bend a vec imaju i film
725 pregleda na jutjub karantin gigu, serđo 1 pratilac na twiteru. drugarski savjet-nemojte svirati southern rock,ne stoji vam, drugi stil nadjite.
@flongizenze neka nađu oni harmonikaša i za mikrofon nešto ovako čičkavo ali sa si*ama, u minjaku i na štiklama ... pa ćeš vidjeti pregleda i pratilaca. Ko bi ovde uzeo nešto normalno da radi ako bi računao na pratioce i lajkače ...
tako je, ali zive ovdje ne negdje drugo. nigdje nije mnogo bolje, i pantera je u naponu snage svirala po klubovima pred stotinjak ljudi. dosta dobro sviraju, ali pjesme u ovome stilu im bas i nisu dobre. problem manjih bendova je sto cesto najjaci na sake pravi pjesme.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kako znate da ste u usponu?