Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasta no i tvoje usnice privijem...
Mehlem privijem tvoj Mehlem-jezik na moje hemaroide, uh koliko mi je lakse i lijepo..
Djura ti ga gura Bezimeni
JA kako sam te svatio, a cini mi se da sam barem pokusavo, tvoja poruka bezimeni, koda ima neko znacenje il neznam sta. I vidi predera kako izgovara muski rod.Djuraaaa
Jeste li gledali "Kajmak i marmelada"? Ma to je onaj film koji je napravio svjetski poznati reziser Djura i u kojem on prezentira njveci svjetski izum koji je smislio jedan "pametni" Bosanac, a to je: Na krisku hljeba namaze prvo marmeladu, a onda kajmak.. Sta kazete na to? Je l' da tako nesto pametno jos niko nije smislio? DJURA JE BOG-RECE RUDAR, ZGRABI KRAMPU I SIDJE U JAMU...
Jenifer,imam ideju?Napravi film ala severina i tvoja ce karijera biti usoijesnija.Samo da se jebes talentovano ko severina.nista manje ili losije.
Novi neuspjeh, a koji je to njen film dozivio uspjeh? NIjedan nikad, ona je uspjela samo u muzici za 13-godisnje curice i u odjevnim predmetima.
Nema veze, I'm still, I'm still Jenny from the mahala!
Joj Nina, odakle ti vise snaga?!
Prosla bi ona kod mene u po noci:)
Buwhahhahah .Jenifer, fataj se motike i i posveti se poljoprivedi