Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba napravit film o bakiru-25 godina od herojskog izlaska iz trezora.
taj koji bi napravio dokumentarac ne bi ugledao svjetlo dana nikad više
Ma neka prica ko sta hoce, u doba bivse juge je izreka bila "bogat ko Tramp", preko 30 godina kasnje, relevantiji nego ikada prije...
@Nidzogvocar Nikada se ta uzrečica nije koristila u Jugi - Rokfeleri su se koristili u tom kontekstu.
Real life Game of Thrones ;)
Bizaran jeste ali ga na neki način podrzavam..Čovjek je genije.
Stao ne rep Vladi iz sjene, globalistima, pedofilima , satanistima i ratovima koje su krojili....
Ovaj lik je totalna debilčina. Ja odavno nisam bio svjedok ovakvim primitivizvima, kao što ih istresa Tramp.
kad imaš pare, ma kakav čovjek bio, ljudi o tebi prave dokumentarce
Melania ista Madison Ivy..
jes mi drago vidjeti da se raja prosvjetila i da zna da je Trump pozitiva lik... koji ne dopusta gluposti u doba political correctness... nijedan frajer rat nije zapoceo...voli svoju drzavu i to je to... da je nama jedan ovakav ili da on dodje i rjesi pitanje..jer ovi nasi su karne sve same..
Cinjenica je da kako je trump na vlasti da je svijet mirnije mjesto popitanju ratova. Putin i co.
SAD se doslovno raspadaju kao zemlja i drustvo. A predsjednik reality showman to lijepo potvrdjuje. Nista se njima dobro ne pise.
Ovaj ako počne rat svi smo ga na*ebali
Ko to ne bi uzivao zivot nego se bakce okolo s necim sto ga i ne interesuje. Idi igraj golfa i provedi to jos malo zivota u rahatluku.
najjaci lik ikad!!!!
Pohvale piscu/prevditelju članka! Sad ni ne moram gledati serijal nego ću ga samo ispreskati po rječito ukazanim kljucnim scenama.
SDA na Fikretovim respiratorima hahahah