Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije Operacija Triumf zamisljena drugacije?? Eto sad su splai na cecu, a i sam show je propast, iako se ulozilo uoliko para.
Ma znate sta: Yebo Cecu!!
koi ce kur... na tv obicna kurvetina .
Kao sto vec neko rece, zaboli Cecu za njima. Operacija trijumf je olicenje jada i muka mi je od takvih reality shows. To sto je Ceca Arkanova udovica ne bi trebalo biti mjerilo, iako je Arkan zlocinac koji zasluzuje najgoru smrt, mogu slusati njene pjesme i uopce ne razmisljam \'ko pjeva... i stvarno, mislim da bi trebalo cenzurisati vijesti koje rasplamsavaju nacionalnu mrznju, jer, budimo realni, SVE NAS, BEZ OBZIRA DA KOJE SMO VJERE, ZABOLI NESTO I ZA CECOM I ZA OPERACIJOM TRIJUMF!!!!
A sto se tice Ceca kao licnosti, ni meni ne smetaju Kemal Monteno i Dino Merlin iako se zna sta su pricali o ratu
Meni je nesto cudno, ovaj Show koji je samo losa verzija American Idol-a kaze da propagira pop-rock muziku. Pitam se kako se tu uklapa Ceca, neka mi neko pojasni? A i onaj Dzenan sto je gostovao on je folk-pjevac.Ni ovi iz OT-a ne znaju sta hoce.Pop ili folk nek se odluce vise.
Zasto narod voli uvijek to sto boli?
Nju samo Cetnici vole slusati i nase izdajice!
slobodno jacu nazvati i NOVU I FTV da ne seru puno pustali su i gore stvari i bas koje se i ne trebaju pustati a sad nesto seru ma daj te kao sto rece neko da dodje bili bi puni stadijoni
jebo vas i arkan i ceca i tv nova i era ojdanic i selma bajrami i severina itd citajte knjige umjesto sto gledate ova sranja kao operacija triumf i veliki brat bolje bi vam bilo da pogledate malo svoje zivote nego sto se bavite time da li ce ceca bit na novoj il ne ko joj jebe mamu ako hoce nek bude ako nece nek ne bude al ako vam je ceca idol onda ste u kurcu totalnom
Negledam to smece od realty-a a pogotovo ne gumo Cecu. Šta treba da se pojavi na sceni, pa da je opet raja proziva da vrati nakit koji joj je Arkan poklonio nakon terora po Bosni?
vise se ceca slusa u federaciji nego dino m.
@neutralan Površan si TI koji cijeli svijet gledaš samo sa jedne jedine strane i toliko si zaslijepljen sopstvenim primitivizmom da ne znaš raspoznati ni jednu drugu stranu. Ako je tebi turbofolk OK ti si izgubljen ko ovca bez čobana i takve kao ti treba dobro namlatiti po glavi da se opametite jednom za sva vremena. Ovce glupe!
ceca VRH..................
Vrijeme je da se Rock vrati :D bizi ba omladina nam otudi slusajuci / gledajuci ovaj shit