Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da je dzaba, inace kina poluprazna, ali kad je dzaba i sirce je slatko, e moj bosnjo
Ovo je za pohvalu. Trebalo bi češće nešto slično organizovati. I za pozorište, muzeje, biblioteke i ostale kulturne manifestacije. Pa skuplje je jedno auto iz voznog parka političara, nego jedan dan u mjesecu da budu besplatno ulaznice za raju. Sad vidim večeras u Meeting Pointu igra Napoleon.
Čim je dzaba i sirće je slatko
Naravno, gužve. samo da je besplatno, pa makar gledali i sjednicu parlamenta.
Odlična inicijativa. Trebali bi nešto slično uraditi i sa pozorišnim predstavama i koncertima filharmonije. Da ljudima udje u naviku. I izvodjačima je prijatnije nastupati pred punom publikom. Dobro potrošeno vrijeme. Sve je to sarajevska priča. Kinoteka, Prvi Maj, Sutjeska, Radnik priča 4 bioskopa iliti kako je delikvent Nemanja postao umjetnik.
Sve top, ali osip dobijem kad procitam ovu seljanu od komentara... crnjak zestok
Samo nek je besplatno, to je bilo.najvažnije. Da uđu, taguju se i budu viđeni.
Narod isti kao sto mu je i vlast daj samo sta dzaba ili na prevaru
Neka ovako i treba da se org Jbg da covjek odvede 2 djece treba i platit Za cetveroclanh porodicu kino izadje do 70km Tako da ne kakite s ovim guzovace Svaka cast Nekom dijetetu se mozda uljepsalo vece sto je otislo u kino Za pohvau samo tako
za plastične boce možeš dobiti kartu za kino,20 boca jedna karta
Ovi što se pravi kao važni i kritikuju "guzovače" džaba, sirće i slične fraze, da se kojim slučajem pročuje vijest da večeras npr. ta i ta pumpa od 22:00 h toči besplatno gorivo prvi bi se nacrto u redu na pumpi.
haram kino! Slusajte emisije dr.Pezica i Zukorlica i youtube kanal Bosna pravda
Sutanu moj, sta radis na klixu? Imas svoj kanalni drzi se toga! To je dobro i poucno, mozes nauciti kako izmarsati zenu, a da niko poslije ne vidi modrice!
Ima raja para nije da nema i čudi me da ovako navale kad je nešto džaba.
Voli bosnjo kad je nesto dzabe taman da ga ne zanima i da mu ne treba, eto ga po to
Danguba i besposlicarenje