Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silovao je 2006 a tuzi ga 2018 12 godina joj trebalo da skonta da ju je silovao
Vala što je previše previše je! Tol'ko žena je tolike godine ćutalo a sad kad su napravile karijeru odjednom se sjetile da ih je neko prije 10-20 godina silovao ili im nešto uslovio pružanjem seksualnih usluga! Normalnu ženu bi najblaže rečeno trebalo biti sramota tako nešto sada iznijeti... Nije to 1-2, to su desetine žena niskog morala, da ne kažem kurvi, koje sad "jadnog" čovjeka koji tolko voli p.... a'l za uzvrat traži nešto i dobije, optužuju!
Ovaj(OVA) što je stavio, minus ko zna možda je i on -ona glumio kod Weinsteina pa se našo-la prozvanim?
edaje bila na sarajvo film festu ovde bie zguzijo.
isto ko one droce sto tuzise Kozbija. Halo ba zene u svoje doba bile profesionalne eskort servis trebe, i sada kada se osusila ko rodakva hajd daj sta das. satro zrtva silovanja koje niko nije posvjedocio. Kako je to silovanje kada dobrovoljno uzmes LSD, salijes litrenjak, dunes koji joint,odes u play boy mansion. U Americi ce zene pocet tuziti muzeve.
Strašno. Je li moguće da američko pravosuđe puši ovu priču? Ove optužbe što pljušte me podsjećaju na one "viralne' internet budalaštine tipa ice bucket challenge. Jednostavno je postalo "in" da tužiš Vajnstina za napastvovanje. Pa mislim stvarno, 12 godina poslije??? Ili se možda samo nadala da će ipak ispuniti obećanje i da će glumiti u Holivudu 😁
Kako do prvog miliona u samo 6 koraka: 1. Tužiš ovog za pokušaj napastvovanja prije 20 godina. 2. Ne sjeća te se, jer je bio pijan i drogiran. 3. Nema svjedoka, jer te namamio u svoju sobu. 4. Bio/bila si maloljetan/maloljetna. 5. Poslije toga ti nije dao nikakvu ulogu i zato nitko nikad nije čuo za tebe. 5. ? 6. Profit - 1 milion $ u džep.
Harvey Weinstein i Zdravko Mamić Bošnjački heroji.
Koliko moraš biti naivan, glup da te netko uspije "namamiti" u SOBU?
@VivaLa Maho joj kitom i ona presla prag.Inace ne bi.
😂
Luđaci.
Sto im je hadzo uvaljivo kitu..All in!😁
Ne vjerujem joj ni 2%.
Ma brate koliko se zena javuka ja ne znam kad je naso vrijeme jos filmove snimat
Namamio je u hotelski apartman da razgovaraju o njezinim ulogama? Ovdje neko debelo sere, i to nakon dvanaest godina. Htjela karijeru preko kur@a i sad kad nije uspjela, tužba.
Sta je pored optuzbi za silovanje, gomile para, dodatna spona izmedju Weinsteina, Polanskija M. Douglasa i Strauss Kahna? :D
@Slugani Skoro pa si pogodio...