Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect. Znam da je lokalnim drkovima na pameti samo jedna stvar ali morate priznati da je lijepo za promjenu čuti ovako nešto. Kome je do pornjave eno mu Google a sedma umjetnost treba da bude upravo to - umjetnost.
...gle...što se posveti preko noći :)
sto se skidala iako nije cemu to satro nije bio seks nego keks a sada kao nece, ma bjeri ba
Najodvratnija
Najljepša!
Neka onda ide raditi u granapu. Jasno je da je posao glumice da zadovolji pohotu prije svega pohotnih bakanskih muzjaka! U suprotnom zenske uloge u filmovima uopste nemaju smisla i za njih nema potrebe.
qwbgjkrčbvjkačbnfb-njqdfklsćnjkčadfćmnkćq4nnu65098hub82pnjsdgčnbhbt4jeklqnqejklčn3b59724bnjklgtnebjčtječqwbnjopq359njampoke vam se u staubqeb jqeklbvjqwkčvwj
Odbila je glumiti i u drugom dijelu američke trilogije od navedenog režisera, film Mandarlay, iz istog razloga. Dakle, konačno dugo čekani treći dio. Yes!
da će se ševit pravo?
Ionako ne želim da sebi pokvarim dan gledajući ovu prozirnu anoreksičnu ŽABETINU golu.Dosta je što mi zgadi život kad je vidim obučenu.
Ode mi zena glumit u filmu sa scenama pravog sexa. Hehehe. A meni nije krivo. ;)
if you have sex, you\'re going to die.