Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar glumac, Lord of War vrhunsko ostvarenje.
Glumci ne postoje kao karakteri. oni rade, sto im drugi kazu. TO znaci da ce mu biti tesko.
Covjek vise nema sta da glumi osim sebe.
Znam da je on dobar glumac, ali meni je vazda bio nekako čudan, da ne kažem nešto više. Dobro možda bih ja njemu bio još čudniji ali eto.
John Malkovich u filmu "Being John Malkovich" glumi Johna Malkovicha
spavas li mirno vitezu iz viteza koji si pobjedio vitez iz viteza u vitezu
@KokoshAnel spavas li mirno "u kavezu" (cage)
Nicolas Cage ili pravim imenom Nicolas Copolla se od 2006 godine unazadio filmskim ulogama i prihvatao je svaku ulogu jer je imao ogroman dug za porez i ostalo u Americi. Dok je bio na vrhuncu slave krajem 1990-tih godina, on je kupovao velike kuce, dvorce, zemljista, golf terene. Sve je to postalo neizdrzivo i morao je prodavati i placati poreze. Zato je snimao niskobudzetne jeftine amaterske filmove sa ocjenom 3,6 na IMDB-u
To je tačno ali isto tako je tačno da je svaki film u kojem glumi osuđen na finansijski uspjeh. Svaki njegov film je hit.
A ne, Robert Me Diro će ga glumiti....