Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
film je ok, nista specijalno. Više je historijski, tj čovjek dobije uvid o tome kakav je bio Napoleon, (jer u knjigama i šta smo učili sve je površno i predstavljen je kao fascinantan vojskovođa itd), a u pravome životu - tj kako film prikazuje, bio je beskrupulozan (npr topovima na demonstrante), i nije mario na vojnike za ostvarenje ciljeva (npr 500.000 mrtvih u pohodu na rusiju itd)
E ti koji si pisao ovaj tekst,garant znas odgovor XD
Vrijeme je da napisete „Sponzorisani clanak“ jer svaku emisiju reklamirate
Raja kakav je film? Isplati li se gledati ili bolje ne? Ali iskreno da kaze ko je gledao
Nije remek djelo, ali isplati se. Ima spektakularnih scena, dobrih dijaloga, traje dugo, ali lično volim te trosatne filmove.
Hvala braticu 👍 pogledat cu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Film ima ocjenu 6,4 na imdb-u, ima loše recenzija, a oskari su sprdnja zadnjih par godina....kad je Black Panther dobio oskara, bilo je jasno da samo politika igra ulogu. Dalje, cura koja zna 8 pitanja u brzopoteznim i osoba koja sjedi gore na stolici znaju više nego svi čitatelji ove pizdarije zvane Klix kombinirano.
Pozdravis raju iz Sarajva i odmah te klix objavi kao vijest..
👍