Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, sovjeti a sada Rusi su majstori propagande i laži. 60-tih godina su pokazivali nuklearnu snagu koju nisu imali. Tada nije bilo satelita za praćenje. Na vojnoj paradi na Crvenom trgu vozali su rakete u krug. Sa druge strane trga su bile ekipe koje su farbale nove brojeve i nove detalje na istim raketama. Uspjeli su, mnogi Ameri i danas misle da je SSSR tada imao više nuklearnih raketa od SAD.
New York times sa svojim nametanjem agendi i ljevici nasli se javljati
Eto nek New York Times nije sredstvo dezinformisanja 😑
Eto nek New York Times nije sredstvo dezinformisanja 😑
Jest a kad je Orson Wels preko radia u americi emitirao dramu o najezdi marsovaca i stvorio paniku medju ljudima.Neki su cak prodali sve sto su imali.To nije bila lazna vijest vec sala mala.🤣🤣🤣
Ovo je jos jedna samarcina zdravom razumu i istini od strane amerike.Sve sto su oni uradili ili rade optuzuju drufoga.Tu politiku mozemo vidjeti i u BiH.
@header neznam sto ti iz srbije nazivas druge djikanima kad si ti djikan.
Ovo je jos jedna samarcina zdravom razumu i istini od strane amerike.Sve sto su oni uradili ili rade optuzuju drufoga.Tu politiku mozemo vidjeti i u BiH.
@header e moj djilkose nek je tebi dobro dabogda ti prisjelo u ovomnamerickombkazamatu.A hoce.
Evo sad su vam Ameri objasnili kako su unistili Jugu,a u novije vrijeme arapske nepodobne zemlje.Samo umjesto moskovskog stavite rijec vasingtonski i sve su vam rekli.😂
@header 😂😂😂😂
@header🖕🖕🖕🖕🖕
U prevodu: "Ne slusajte nikog drugog, slusajte samo nasu radikalno lijevu propagandu. Mi govorimo samo istinu"
A možda i vi lažete da oni lažu? A možda svi lažete da lažete i poturate nam istinu kao laž. Jednostavno rečeno: Lažete svi čim zinete!