Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkako se NETKLIX pojavio ono američko sranje više nikad nisam upalio
Netklix?
Ljudi,citam da vam smeta sto Netflix nije besplatan,e probajte za mobilne platforme CYBERFLIX ili BEE TV sve serije I filmovi su titlovani samo morate namjestiti aplikacije,preporucujem na sva tri jezika(Bosanski,Hrvatski,Srpski) lakse ce se naci titlovi.Ja Cyberflix koristim dvije godine I odlican je,Bee tv od proslog mjeseca i on je dobar.Probajte nista vas nece kostati
Mogli su i oni besplatno dok je korona kad i reklamirate
Sto ne spuste cijenu
Chernobyl, New Pope i Fargo , ovo ostalo smeće
Shvatila je ova autorica da preporuke filmova o zombijima nije bila skladna tema prošli put
Bojack Horseman najbolja animirana serija,vjerovatno ikad .
Poslije Family guya
The Plot Against America je ne HBO ne na Netflixu
Preporucuje serije sa HBO 😅
i mene trznu ovo netklix hahahahaha
Molim vas ima li itko u kocnoj izolaciji u BiH? Pusti suplju kakva izolacija radim sa ljudima kao da nema nikakve korone ,pustite mi suplju o izolaciji.
Pa ovo ko netflix samo naše.
Peaky foking blinders
Upravo otkazao netklix