Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel more sa zastupljenosti u ovon seriji? U zadnjih 3-4 godine sve i jedna serija, film koji su dosli sa netflixa su me oprali zbo nekakve zastuoljenosti i fokusa na to.
Sve neki šejtanluci i luciferi
Je li ko gledao da čujem pravi komentar ?
Slojevita, zabavna počesto zastrašujuća a opet topla priča protkana i sa humorom i dubinom. Mnogo krvi i snova 😅
🫣
Vidim na IMDb-u ocjena 9.4. Juce naletim na nju, vidim ima 10 epizoda za sada. Pregledao jednu i nije losa ali za mene je remek djelo Band of Brothers, Prison Break, The Sopranos, The Wire, Houde of Cards, Oz, Mindhunter i slicno jer su mi nekako realne a ovdje posto ne leti i nema neke specijalne carobne moci Morpheus je kralj snova. Sve na isti fazon u zadnjih 5-6 godina. Doduse o ukusima se ne raspravlja, kao sto rekoh nije losa sekunde ali vala i nije remek djelo.
Mindhunter realna? 😂
Realna je itekako, svi likovi serijskih ubica su stvarni i čak glumce koje su odabrali skoro su kao jaje jajetu sa pravim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)