Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bio reper u pravom smislu te rijeci a ne ono od neki dan ili ovi šiša narkici
Sto posto pasa moj solidni 👌
samo 24 godine, damn ja mislio stariji bio... sta bi napravio da je još živ
Prvi put da upotrijebite riječ "reper" kako treba
eh u sta se taj zanr pretvorio
Crno krme, uhvatilo se ono pištolja i mafijanja... Eto sad, broji crve...
I love it when you call me Big Poppa ...
Slusao sam hip hop do 25te godine, poslije mi je pocelo bit jasno koliko se gura negativa i los sentiment kroz tu muziku pa sam se odmakeo od tog pravca. Svaka cast mos def, the roots, common, gang star, tribe caled quest i slicnim, imali su neku pozitivu u svemu i socijalnu osvjestenost ali treba imat na umu da se takvi izvodjaci nikad nisu pustali u mainstream i validovali pravilno.
Ima prica, iz solidnog izvora koja kaze da su pocetkom devedesetih neke jako bitne mrake okupile sve vece vlasnike publikacija i izdavackih kuca i dali su smjernice, naredbe, da se pustaju u eter izvodjaci koji propagiraju gang mentalitet, nasilje, droge i slicno. Zašto? Pa zato jer su imali tal sa njima preko privatnih zatvora. Ti pustajuci to u pop kulturu utices na masu mladjarije koja krene tim putem i zavrsi na robiji.
djeco draga niste vi krivi ni za šta oni koji su vas stvorili do njih je roditelj sve i jednog djeteta koje je potonulo u provaliju tog gluhog ludila je zaslužio 10 g teške robije.
Uskoro Buba i Jala dokumentarac “Kako smo bacali petarde u mahali “
😆😂👌
9mm. Ga Umiri.
2Pac i B.I.G. dva najveca ikad !! Stvarno je steta sto su toliko mladi otisli, jer dns ne bi bilo ovih pedercic@ (fake repera). Kako su godine isle ova dvojica su samo napredovala i sve bolje i bolje pjesme izbacivali. Ko zna mzd bi se pomirili, pruzili ruku, izgrlili, i napravili najveci duet svih vremena.. Ko zna..
Mozda za 25 godina izidje film o bumbar coreliju bio sam tucak.
Biggie Big Poppa
NOTORIUSE STO SI REPOVAO REPOVAO
Ovo bi moglo biti zanimljivo 👌
koga mogu zanimati ovi glupi filmovi netfliks smece obicno